mobile phone, business, phone

Eén Corona-aanspreekpunt voor Zeeuwse ondernemers

Deel dit bericht:

Bron: Impuls Zeeland

Het ene moment heb je een bloeiend bedrijf, het andere moment staat alles stil vanwege de Corona (Covid-19) uitbraak. Lees hier alle informatie over regelingen die er zijn voor bedrijven en ZZP’ers, verzameld door Impuls Zeeland.

Overzicht van Corona-regelingen en informatie Zeeland en landelijk 

Landelijk

Regelingen voor ondernemers


Meest actuele informatie over het Corona-virus in Nederland

Zeeland

  • Corona Loket: heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact op met ons Corona-loket coronaloket@impulszeeland.nl.
  • VNO-NCW Zeelandspeciale webpagina met actueel overzicht actueel overzicht van maatregelen voor ondernemers en een ‘vraag en aanbod’ pagina: die koppelt ondernemers die kampen met plotselinge tekorten of -overschotten. 
  • Ik moet digitaal: Ondernemers kunnen bij Dockwize terecht voor praktische vragen over het versneld digitaliseren van bedrijfsvoering en werkzaamheden via ikmoetdigitaal.nl.  
  • De Zeeuwse gemeenten: Proberen zoveel mogelijk unanieme maatregelen te treffen en houden ondernemers hiervan op de hoogte. Zo geven de gemeenten Middelburg, Schouwen-Duiveland, Veere en Vlissingen  ondernemers de mogelijkheid om hun belastingaanslagen uit te stellen.

Impuls zet dienstverlening voort

Daarnaast zet Impuls Zeeland haar gebruikelijke dienstverlening in aangepaste vorm aan ondernemers voort:

  • Gesprekken met bedrijven over problemen en behoeftes op het gebied van ondernemen in Zeeland op korte en lange termijn.
  • Met bedrijven die gebruik maken van onze financieringsvormen zoals het Zeeuws Participatiefonds en InnoGo!, die getroffen zijn door de Coronacrisis, bespreken wij waarin zij ondersteund kunnen worden. Bijvoorbeeld door uitstel van aflossing en/of rente voor een aantal maanden. 
  • Bijeenkomsten en vergaderingen zijn tot nader orde uitgesteld of worden in overleg digitaal voortgezet.
  • Ondernemers met een financieringsbehoefte kunnen de komende drie maanden bij Impuls Zeeland een voucher aanvragen waarin een deel van de kosten voor het inhuren van een (financieel) adviseur worden vergoed. Normaal worden vouchers van Zeeland Financial Matching alleen ingezet voor innovatieve bedrijven, maar deze eis komt komende maanden te vervallen. Meer informatie: impulszeeland.nl/zeelandfm 
  • Alle medewerkers van Impuls Zeeland werken tot nader order thuis en gaan niet naar fysieke bijeenkomsten. De kantoorlocatie van Impuls Zeeland is gesloten.

Achter de schermen van het Corona-loket werkt Impuls Zeeland intensief samen met Provincie Zeeland, de Vereniging Zeeuwse Gemeenten en VNO-NCW Zeeland om Zeeuwse ondernemers te helpen tijdens de Corona uitbraak. Voor het beantwoorden van alle vragen schakelen wij ons brede Zeeuwse en landelijke netwerk in van onder meer Kamer van Koophandel, banken, accountants en andere zakelijk dienstverleners, ministeries en het Invest in Holland-netwerk.

Heb je gevonden wat je zocht?

Mocht dat niet zo zijn, dan zitten onze coaches iedere werkdag tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar achter de chat om je te helpen met jouw vragen rondom digitalisering en innovatie. Gratis en voor niks!

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *