lego, play, build

Gebruik je tijd om nieuwe dingen te bouwen

Deel dit bericht:

Bron: productschool

Doe gratis mee met de Maand van het Maken. Samen leren, samen bouwen.

In een tijd waarin er niks kan, kan er ook veel. In een periode van zorgen en machteloosheid, is het ook belangrijk om de zinnen te verzetten. Om tijd te gebruiken om dingen te leren en dingen te maken. De handen uit de mouwen. De Productschool presenteert daarom de Maand van het Maken. Vanaf 7 april met zoveel mogelijk mensen samen leren, samen bouwen, samen aan online producten en diensten werken.

Je volgt in vier weken een stappenplan, je maakt kennis met tools, technieken en methoden en je werkt aan ideeën en concepten. Zie het als een Minimal Viable Product, een eerste versie van een product dat je helpt om te onderzoeken of er een publiek voor is. In de maand april krijg je alle cursussen van de Productschool ter waarde van 310 euro ex btw gratis. Doe je mee?

Meld je aan

Productschool is een initiatief van Fast Moving Targets, specialisten in media, technologie en innovatie. Met de Productschool helpen we mensen ideeën realiseren met tools en technieken waarvoor niet of nauwelijks technische kennis nodig is.

Waar het idee vandaan komt

Het idee ontstond toen ik zelf met mijn favoriete app Glide aan de slag ging om een (web)app te maken. We gingen allemaal thuiswerken en ik dacht: als ik nu mijn kennis en kunde in de Remote Work Toolkit stop (zie afbeelding boven), dan kunnen anderen misschien wat van me leren. En help ik hun in deze barre tijd. De app heeft al meer dan 2300 gebruikers.

Daarna kwam ik op het idee van A Little Help, of Helpende Hand in het Nederlands. Een app waarin mensen in een buurt of club hulp kunnen vragen en anderen een helpende hand kunnen aanbieden.

Twee tools die heel waardevol kunnen zijn en heel simpel om te maken. Als ik het kan, moeten veel anderen het ook kunnen, dacht ik. En in een tijd waarin mensen wellicht net iets meer tijd hebben dan gewoon, zou het toch mooi zijn als ze kennis zouden maken met de nieuwe technieken waarmee ze hun ideeën kunnen vormgeven. Het zou mooi zijn als ze zouden zien hoe simpel moderne tools kunnen zijn. En dan hoeft niemand natuurlijk iets te maken dat met Corona te maken heeft, dat heb ik toevallig gedaan. Maak wat je wilt. Een app, een nieuwsbrief, een podcast, een site, een boek, een marktplaats, kijk maar. Ook om de zinnen te verzetten, om met wat anders bezig te zijn.

Als Productschool stellen we zoals gezegd al onze cursussen ter waarde van 310 euro ex btw in april gratis beschikbaar. Dan moet je je wel voor 7 april aanmelden, want dan gaan we met zijn allen 4 weken aan de slag. Mooie dingen doen met leuke mensen, leren over tools, technieken en methoden. En in een community kennis delen en ervaringen uitwisselen. Geloof me, het wordt leuk!

Dit zijn de cursussen die je tijdelijk gratis krijgt:

  • 11 tools waarmee je NU aan de slag kunt
  • Van idee naar product in 4 weken
  • Bouw 4 apps in 4 weken
  • Leer podcasten in 4 weken

We gaan daar tijd in stoppen, we gaan daar liefde in stoppen. Doe dus gratis en voor niks mee en doe er je voordeel mee.

PS

Maar als je zegt: joh, dat vertegenwoordigt waarde, dan heb je daar natuurlijk ook helemaal gelijk in. Veel zelfs. Zoals gezegd vertegenwoordigt dit 310 euro ex btw oftewel 375 euro. En zeker, wij moeten uiteindelijk ook geld verdienen.  Dus mocht je echt willen, dan hebben we voor jou de optie ook om eenmalig 120 euro te betalen. Kan ook een goed gevoel geven 😉

Dan krijg je er overigens zomaar een jaarlidmaatschap van de Productschool bij. Want met dat model gaan we ook tegelijk van start. Een abonnement op waardevolle makersinhoud, toegang tot specialisten op alle mogelijke gebieden en regelmatige uitleg van tools en methoden. En dit is een tijdelijke prijs, je snapt het concept 😉

Maar dat is na april.

Op zoek naar een andere manier om je vrije tijd in te vullen? Misschien kan één van onze coaches je daarbij helpen? Gratis en voor niks! Ze zitten op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur achter de chat voor je klaar!

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *