workplace, team, business meeting

Mis jij de drukte van het kantoor? Dan is dit dé uitkomst!

Deel dit bericht:

Bron: My Noise

Werk je alleen thuis? Zie of hoor je niemand en begint het thuiswerken eenzaam en saai te worden? Dan is dit dé uitkomst voor jou! Er is namelijk een website beschikbaar waar je het geluid van een druk kantoor kan opzetten! Zet het op de achtergrond aan en het is net alsof je gewoon weer tussen je collega’s en klanten zit. Wat wil je nog meer?

Hoe druk is jouw thuiskantoor vandaag?

Je hoeft niks te downloaden om meteen de beleving van het kantoor te ervaren. Open de link, stel jouw kantoorgeluiden samen met de slidebars en je bent klaar! Wil je vandaag meer pratende collega’s of ga je voor een tikkende klok en printende kopieermachine?

Voordeel hiervan is natuurlijk dat als je die pratende collega’s beu bent, je ze gewoon op mute kan zetten! Kon dat op kantoor nou ook maar.

Op zoek naar een andere manieren om thuiswerken aangenamer te maken, zoek je tips om handiger online samen te werken met je team of een andere manier hulp nodig met digitalisering? Misschien kan één van onze coaches je daarbij helpen? Gratis en voor niks! Ze zitten op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur achter de chat voor je klaar!

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *