Werk online in 11 weken toe van een idee naar een product of dienst waar markt voor is!

Deel dit bericht:

Het vraagt lef en ondernemerschap om juist in uitdagende tijden in te zetten op de ontwikkeling van je innovatieve product of idee. Durf jij er juist nu voor te gaan en buiten de gebaande paden te treden?  Of heb je nu juist de tijd om aan de slag te gaan met het idee wat je al zo lang op de plank hebt liggen. Meld je dan aan voor het online Kickstartprogramma van Dockwize!

Op zoek naar het gat in de markt

Onder intensieve ‘online’ begeleiding werk je in 11 weken toe van een idee naar een product of dienst waar markt voor is! Je komt er achter wat wel werkt en wat niet werkt en stelt je idee tijdens het programma bij tot een eerste business model.

Start online programma: 30 april

Op donderdag 30 april gaat Dockwize van start met het Kickstarprogramma in digitale vorm. Het programma bestaat uit 11 sessies die digitaal via het platform Microsoft Teams te volgen zijn. Om de aandacht er bij te kunnen houden heeft het programma een flexibele opzet, met het zwaartepunt op donderdag. Het programma is ingedeeld in programmaonderdelen die plenair met andere deelnemers uit het programma te volgen zijn, aangevuld met optionele programmaonderdelen, expertsessies en coaching. Gedurende het programma word je bijgestaan door maar liefst 3 business coaches en bespreek je samen de voortgang en ontvang je één op één coaching.

Tarief: € 1.500,- excl btw

Benieuwd naar het programma?

Vraag meer informatie op via de chat van ikmoetdigitaal, vraag een kennismakingsgesprek aan via Dockwize, contactpersoon Cindy Cats cindy@dockwize.nl of meld je direct aan voor het online Kickstartprogramma via bijgaande link.

kickstartprogramma online 30 april 2020

Heb je als ondernemer advies nodig om de coronacrisis door te komen? Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur zitten onze business coaches achter de chat klaar om al je vragen te beantwoorden. Gratis en voor niks!

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *