connect, connection, cooperation

Zet jouw hulpvraag en -aanbod op de Zeeuwse kaart

Deel dit bericht:

Bron: Omroep Zeeland

Trots op Zeeland brengt vraag en aanbod van mensen bij elkaar om de gevolgen van de coronacrisis te verlichten. Er is een speciale Trots op Zeeland Kaart gemaakt waarop jij jouw hulpvraag kunt plaatsen. Maar je kunt er ook je hulp-aanbod op kwijt. Of een ander goed initiatief.

Foto: Zet je hulpvraag op de kaart (foto: OZ)

Ga naar de Trots op Zeeland Kaart, zoom in op de plek waar je woont of waar het om gaat. Dan plaats je een prikkertje en je vult in wat de bedoeling is. Wil je in jouw dorp een boodschappendienst organiseren? Zet dat op de kaart, er zijn vast mensen die mee willen doen.

Zijn er in jouw sportkantine veel wc-rollen over? Plaats een prikker en je helpt wellicht andere mensen.

Bekendheid

Maar als je een videokoortje wil oprichten kun je daarmee ook op de kaart terecht. En als je wil weten wat andere Zeeuwen vragen of aanbieden bekijk je alle prikkers. Het werkt heel makkelijk en je geeft er je Facebook-oproep in een handomdraai extra bekendheid mee.

Betrouwbaarheid

De kaart is niet bedoeld voor commerciële diensten of producten. Trots op Zeeland is een initiatief van Omroep Zeeland. De redactie checkt de inzendingen op betrouwbaarheid. Maar je persoonlijke gegevens worden niet gepubliceerd.

Heb je als ondernemer advies nodig om de coronacrisis door te komen? Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur zitten onze business coaches achter de chat klaar om al je vragen te beantwoorden. Gratis en voor niks!

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *