adventure, height, climbing

Ondernemers verdienen alle support, juist nu!

Deel dit bericht:

Bron: De Ondernemer | 28 maart 2020

Ondernemers als Harm Jan & Liesbeth (THUIS eten & wonen), Rutger Aldenberg (Breukers Verhuur) en Judith Eyck (co-founder Vakanties.nl) zien kansen die anderen niet zien, daarom zijn ze ondernemer. Dag en nacht werken? Geen probleem. Slimmer zijn dan de concurrent? Natuurlijk. Altijd bereikbaar voor de klant? Vanzelfsprekend. Investeren in innovatie? Altijd. Maar wat als alles in één klap door een virus tot stilstand komt? #supportondernemers

Dán moeten we met elkaar de handen ineen slaan en ze de support geven die ze verdienen. Wij gaan er op alle mogelijke manieren voor zorgen dat ondernemers sterker uit de crisis komen. Hoe? Door ze te inspireren met verhalen van andere ondernemers die een oplossing hebben bedacht voor hun zaak, door ze het podium te bieden zodat Nederland ze hoort én door experts aan het woord te laten. Kortom, de lijnen zijn geopend. Kom maar op met je verhaal, vraag, tip of wat dan ook. Wij zorgen dat iedereen het hoort, ziet of leest.

Deel je vraag, tip of ondernemersverhaal via de website van De Ondernemer

Heb je als ondernemer advies nodig om de coronacrisis door te komen? Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur zitten onze business coaches achter de chat klaar om al je vragen te beantwoorden. Gratis en voor niks!

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *