Digitaal vragenuur Online Marketing • iedere woensdag van 11:00 – 12:00 uur

Deel dit bericht:

Iedere woensdag van 11:00 – 12:00 uur kan je hier op ikmoetdigitaal.nl terecht voor al jouw online marketing vragen tijdens het digitale vragenuur. Zowel voor algemene online marketing vragen, als die ontstaan zijn door de coronacrisis. Deze woensdag zit Perry Fynder Media voor je klaar achter de chat. Gratis en voor niets!

Met wat voor soort vragen kan ik terecht tijdens het vragenuur? Denk aan:

  • Hoe moet ik, ten tijde van de coronacrisis, met social media omgaan? En wat moet ik zeker niet doen?
  • Nu koude acquisitie niet echt op zijn plaats is, wat kan ik wel doen?
  • Waar begin ik met online marketing en hoe pak ik dat aan?

Heb je als ondernemer andere vragen op het gebied van digitalisering of advies nodig om de coronacrisis door te komen? Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur zitten onze business coaches achter de chat klaar om al je vragen te beantwoorden. Gratis en voor niks!

Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *