KIJK NAAR DE TOEKOMST

WIJ KIJKEN VERDER

Veranderingen bieden kansen: kansen voor nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Hoe pak je die kansen en hoe zet jij ze om naar een succesvolle toekomst met jouw onderneming? Met de programma’s van Dockwize, afhankelijk van de fase waarin jouw idee of onderneming zich bevindt, helpen wij jou antwoord te geven op die vragen en te groeien met jouw onderneming.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

SOS Dockwize

ONDERSTEUNINGSPROGRAMMA VOOR ZEEUWSE ONDERNEMERS

Houd je hoofd boven water als ondernemer! Tijdens én na de crisis. 

De horeca is gesloten, de winkelstraten zijn leeg en het is onduidelijk wanneer de provincie weer toeristen kan ontvangen. En de 1,5 meter economie, hoe pas jij dit als Zeeuwse ondernemer toe? Om jou als ondernemer te helpen het hoofd boven water te houden heeft Dockwize het SOS programma ontwikkeld.

Ondersteuningsprogramma voor ondernemers
Tijdens dit gratis intensieve ondersteuningsprogramma gaat een team van experts met jou aan de slag om niet alleen de crisis te overleven, maar er ook sterker uit te komen. Ook provincie Zeeland roept ondernemers op gebruik te maken van het programma.

Houd je hoofd boven water en doe mee met het gratis SOS programma van Dockwize! 

KICKSTARTPROGRAMMA

VAN IDEE NAAR CONCREET PRODUCT OF DIENST

Werk in 11 weken je idee uit tot een product of dienst waar markt voor is!

Het vraagt lef en ondernemerschap om juist in uitdagende tijden in te zetten op de ontwikkeling van je innovatieve product of idee. Durf jij er juist nu voor te gaan en buiten de gebaande paden te treden? Of heb je nu juist tijd om aan de slag te gaan met het idee wat je al zo lang op de plank hebt liggen. Meld je dan aan voor het online Kickstartprogramma van Dockwize!

Onder intensieve ‘online’ begeleiding werk je in 11 weken van een idee naar een kansrijk innovatief product of dienst waar vraag naar is uit de markt. Je komt er achter wat wel werkt en wat niet werkt en stelt je idee tijdens het programma bij tot een eerste business model.

ACCELERATORPROGRAMMA

MAAK JE KLAAR VOOR EERSTE GROEI

Werk in 12 weken aan je verdienmodel, groeistrategie, opschaling en financiering

Ben jij klaar om jouw onderneming verder uit te bouwen en succesvol te maken? En wil jij vervolgstappen zetten om jouw ondernemingsplan uit te werken en te verbeteren? Doe dan mee aan het Accelerator programma van Dockwize en werk in 12 weken aan het versterken van je verdienmodel, groeistrategie (marketing en sales) en bereid jouw onderneming voor op groei en financiering.

GROEIPROGRAMMA

MAAK JE VERDERE GROEIAMBITIES WAAR

Medio 2020 lanceert Dockwize een nieuw groeiprogramma waarin een aantal inzichten en ervaringen bijeenkomen: recentelijke groeisessies met 8 StartToGrow ondernemers; ’scaling up methode’; groeiversneller programma; Dockwize Accelerator en bovenal praktijk ervaring van ondernemers die groei ook daadwerkelijk gerealiseerd hebben!

MKB-bedrijven die hun eerst opzet hebben gerealiseerd, werk hebben voor een flink aantal medewerkers (indicatie ca. 5 – 25 fte), maar moeite hebben met de realisatie van hun verdere groei terwijl ze juist groeiambitie hebben, passen in het profiel voor een deelname aan het nieuwe groeiprogramma. Ook voor bedrijven die zeer snel groeien, is het programma zeer geschikt. Uit ervaring met de StartToGrow groeisessies bleek juist de mix erg goed te werken.