HET digitale VRAGENUUR

stel jouw vraag via de live chat

Het digitale vragenuur: op vaste momenten over specifieke onderwerpen, kun jij gratis en voor niks, jouw vragen stellen en vraagstukken voorleggen aan de experts. Van juridische en fiscale vragen tot online marketing. Bekijk hieronder het overzicht digitale vragenuurtjes voor de dag en tijd van het onderwerp waar jij verder over wilt chatten!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

webinar • De zeeuwse sectoren in beweging

donderdag 18 juni • 10:00 - 15:00 uur

Het is een hot topic in veel sectoren: Wat voor impact heeft de coronacrisis op onze economie? Hoe doen bedrijven het op dit moment en welke sectoren lijden het meest onder deze omstandigheden?

5 Zeeuwse sectoren

Op donderdag 18 juni zal Dockwize in samenwerking met de HZ University of Applied Sciences een webinar over 5 Zeeuwse sectoren organiseren: Industrie, Maintenance, Energie, Water en Agro/Food. Dit webinar is opgedeeld in 5 delen, elk met een eigen sector waar onderzoek naar gedaan is door studenten van de HZ.

Tijdens elk deel van de webinar komen, naast de studenten, ook verschillende gastsprekers aan het woord. Zij delen hun inzichten en kennis over de sector waarin zij werkzaam zijn. Ook vertellen ze iets over de manier waarop de huidige trends effect hebben op hun sector in Zeeland.

Webinar per sector

Elk webinar duurt ongeveer 30 minuten en is bedoeld voor iedereen die werkt of interesse heeft in de betreffende sectoren: Industrie, Maintenance, Energie, Water en Agro/Food.

  • Energie (10:00 – 10:45 uur)
  • Maintenance (10:45 – 11:30 uur)
  • Industrie (11:30 – 12:15 uur)
  • Water (13:00 – 13:45 uur)
  • Agro-food (13:45 – 14:30 uur)

Aanmelden

Check dockwize.nl/events en meld je gratis aan!